Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık dağda yürümek

Rüyada karanlık dağda yürümek

Rüyada karanlık dağda yürümek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, rüya sahibinin işlerinin açılacağına, başarılarının takdir edileceğine, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, işlerinin toparlanacağına, kısmetlerinin çok olmamasına rağmen, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlık dağda yürümek gördüyseniz:

  • İş veya aşk hayatınız ya da ailenizle veya gayrimenkullerinizle ilgili problemler, aksilikler ya da ertelemeler ortadan kalkmaya başlıyor.

Rüyada karanlık dağda yürümek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, içinin hafifleyeceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karanlık bir yolda yürümek yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta yağmurda yürümek kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine, ve hayırlı ve doğru adımların atılması sayesinde sorunları geride bırakacağına tabir olunur.

Rüyada karanlık yolda yürümek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, umutlarının da tükeneceğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta yol yürümek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlığa doğru yürümek umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam karanlığında yürümek kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan yürümek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments