Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, yeni adımlar atılıp yeni işlere girişileceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine, eşinden yana huzurlu olacağına, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta gördüyseniz:

  • Akılcı tartışmalardan sonra herşeyi çözümleyip, eşinizle daha iyi anlaşıp, uyumlu hale girebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, yapılan uzun görüşmeler sayesinde çalışma hayatı içinde yaşanan sorunların kısa süre içinde bitirileceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına yorulur.

Rüyada eski karanlık ev görmek dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek alınan borçların günü gününe ödeneceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, çalışma hayatında çok hayırlı ve başarılı işler ortaya koyarak çok iyi kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine, harcadığının yerine çok daha fazlasını koymayı başaracağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kokusunu duymak eline haram para geçeceğine, âlim kişiler arasına gireceğine, itibar kazanacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elinde telefon görmek rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak kazancın katbekat artacağına, çalışmaların ve projelerin çok yakın zaman içinde meyvelerini vereceğine, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments