Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta sevgilini görmek

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, tartışmalı durumların sona ereceğine, bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta sevgilini gördüyseniz:

  • Yeni bir ilişki hayatınızda önemli rol oynayabilir.

Rüyada sevgiliyi karanlıkta görmek duaların kabul olacağına, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, maddi gücünün artacağına işarettir.

Rüyada karanlıkta sevgilini görmek eline geçen büyük kazançlar ile yeni işlere gireceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi karanlıkta görmek komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karanlıkta kar yağdığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, sorunların teker teker aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karanlıkta koşmak hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, her şeyin iyiye doğru gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Rüyada karanlık gökyüzü görmek sağlık problemleri içinde olacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta köpek görmek çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, zor günlerin biteceğine delalet eder.

Rüyada karanlıkta birini kaybetmek rahatlığa erileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, ancak daha sonra ihanet eden bu kişi ile çok iyi bir dostluk ilişkisi kurulacağına, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments