Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek gerçekleştirilecek işlerden yüklü miktarda kazançlar elde edileceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, kısmet alacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı yeni altarnatifleri değerlendirip, karar vermeye çalıştığınız sıralarda daha da yeni imkanlar belirebilir.

Rüyada bir yakınını kanser görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine ve gözyaşı akıtılacak ve büyük pişmanlık duyulacak bir karar vermek zorunda kalınacağına, yapılan işte yalnız kalınacağına, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine yorulur.

Rüyada yakınının kanser olduğunu görmek bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, uzun bir süre boyunca çekeceğine, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada yakınınızın kanser olduğunu görmek huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, dinç kalacağına işaret eder.

Rüyada yakınını kanser görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, ev sahibi olunacağına, kalbini tekrar hayata açacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yakınının kanser olduğunu görmek yakın zamanda rahat edeceğine, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine delalettir.

Rüyada yakının kanser olduğunu görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine alamet eder.

Rüyada kanserden ölmek yapılan hataların düzeltileceğine, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin kanser olduğunu görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, koşulların her geçen gün düzeleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments