Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, arkasından gıybet edeceğine, üzerinden uykusuz kalarak ve çok çalışarak ortaya koyduğu plan ve projelerinin boşa gideceğine bunun da kendisi için büyük hüsran olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, problemlerini çözeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle gördüyseniz:

  • Başarmak için çok çalıştığınız konulara sahip çıkmalısınız.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek sorunların çözüme kavuşacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka bir erkekle görmek atılacak adım sayesinde çok daha profesyonel bir ortama gireceğine, hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, atılan doğru adımlar sayesinde itibar sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek muradınıza ereceğinize, bolluk ve bereket göreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek mutluluğun günden güne daha da artacağına, çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına, sevdiği kişiler ile güzel günler göreceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka biriyle görmek hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, hayatın pahalılaşmasına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle evlendiğini görmek yaptıklarından ötürü ceza almaları için elinden gelen herşeyi yapmaya hazır olduğuna ve artık herhangi bir şekilde bu kişilerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments