Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek mutluluktan bolca nasipleneceğine, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, her türlü kötülükten uzakdurulacağına, şirketlerinin sayısının çoğalacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka erkekle gördüyseniz:

  • Mücadeleci ortamlar veya rakipler sizi daha iyi biri yapabilir.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, ödeme güçlü çekeceğine yorulur.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek dertlerin günden güne artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini başka bir erkekle görmek ne yazık ki sonunda da muvaffak olamayacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine delalet eder.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine inanılır.

Rüyada sevgilisini başka biri olarak görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, hayatını zorlaştıran ve artık düğüm haline gelmiş sıkıntıların çözüleceğine delalet eder.

Rüyada sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments