Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini başka biriyle görmek

Rüyada sevgilisini başka biriyle görmek

Rüyada sevgilisini başka biriyle görmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sıkıntının günden güne artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, sorunlarının son bulacağına, yaşadığı maddi ve manevi zorlukların sona ereceğine, güzel bir ilişkiye başlanacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka biriyle gördüyseniz:

  • En azından birşeyler öğrenmeye çalışın.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisini başkalarıyla görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine, yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, huzurunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin başka biriyle ilişkiye girdiğini görmek geleceğin güzel olacağına ve kişinin yarınlarının kendisi için mutlulukla, başarıyla geleceğine, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, rakiplerinin üzüleceğine delalettir.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek çok üzüntülü bir döneme girileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek farklı iş alanlarına yöneleceğine, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına inanılır.

Rüyada başka birini sevgili olarak görmek hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments