Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, yaşam şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, geçimi zorluklarla kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Vizyonu olmayan veya sizi anlayamayan kişiler tarafından engellendiğinizi veya önünüzün kesildiğini hissedebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kötüyse düzeleceğine, çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine, dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine, aile büyüklerinin vereceği desteğe rağmen sorunların bir türlü azalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka bir erkekle görmek parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine tabir olunur.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, aksiliklerin bu sayede aşılacağına inanılır.

Rüyada başka sevgili görmek büyük bir mala sahip olacağına, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments