Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, elindekileri de yitireceğine, malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Bazı kişiler size ilişkileriniz konusunda eskisi kadar yardımcı olmuyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek insanlar tarafından tanınacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine yorulur.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek işlerinin kolaylaşacağına, özellikle hayati tehlike arz eden durumlardan sıyrılarak eski rahat günlerine kavuşacağına, hastalıklarının iyileşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle evlenirken görmek zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, iş ile ilgili tüm sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir kızla görmek rahat bir işe girileceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilini başka bir kızla görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi başka kadınla görmek iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini başka kızla görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, çevresi ve toplum tarafından takdir alacağına, kariyer planının altüst olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments