Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek hazırdan yemek zorunda kalacağına, işlerin yoluna gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle gördüyseniz:

  • Söylenenler sizi yıldırmamalıdır çünkü en karışık anlarda bile olumlu bir çıkış yolu bulabilirsiniz.

Rüyada sevgilisini başka bir erkekle görmek rızkın çoğalacağına, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, arasında düşmanlık olan kişilerle düşmanlığı ve küslüğü kaldıracağına işaret eder.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini başka bir erkekle görmek kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine ve işlerin karışacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka bir erkekle görmek kötü günlerinden kurtulacağına, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sorunlarını çözüme kavuşturup daha yeni ve farklı çalışmalara girerek insanları şaşırtacağına ve bu sayede kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyi başka erkekle görmek sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan bir işin nihayete erdirileceğine, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine tabir olunur.

Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu görmek işe gösterilen ilginin artacağına, çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başka birini sevgili olarak görmek kendisini üzen şeylerin sona ereceğine ve mutlu olacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments