Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka birini sevgili olarak görmek

Rüyada başka birini sevgili olarak görmek

Rüyada başka birini sevgili olarak görmek kısmetinin ve bahtının kapanacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, istediği başarıyı göstereceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına delalet eder.

Rüyada başka birini sevgili olarak gördüyseniz:

  • Bazı tkimselerin sizi karşılarına alıp, sizinle ilgili konularda uzun uzun konuşmaları olasıdır.

Rüyada sevgilinin başka biriyle görmek sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada sevgiliyi başka kızla görmek aile hayatı içinde ve çok huzurlu bir şekilde yaşamaya ve hane içerisinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilini başka bir kızla görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, bazı kişileri ölene kadar hayatından çıkaracağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin başka biriyle evlendiğini görmek elinin bollaşacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, gelişim içine gireceğine, kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyi başka biriyle görmek maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hayatının kontrolünü eline alamayacağına, malının ve aşının da çoğalacağına işaret eder.

Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu görmek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulur.

Rüyada sevgilini başka biriyle görmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi başka bir erkekle görmek çok büyük kazançlara sahip olacağına ve çok rahat edeceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, üzüleceğine ve kendisini suçlayacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments