Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu görmek

Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu görmek onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına, elinin değdiğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına, kendisini çok mutsuz, yorgun ve hasta hissedeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına tabir olunur.

Rüyada başka biriyle sevgili olduğunu gördüyseniz:

  • Hazırlıksız yakalanmamak için gerekli tedbirleri almalısınız.

Rüyada sevgilini başka biriyle evlenirken görmek kudret ve destek olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevgilisiyle başka birini görmek hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, hayatının bereketli ve verimli olacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyi başka bir kızla görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilisini başka biriyle görmek geçecek güzel bir ömre, arkasının daha sağlam hale geleceğine, çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada başka birini sevgili olarak görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına, bol rızık sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada sevgilini başka kadınla görmek endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisini başka erkekle görmek bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, günahtan kaçınarak yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve kendisini başarılı işlerde bulacağına delalettir.

Rüyada sevgilisini başka kadınla görmek işlerinin açılacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments