Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına, kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, gelecekte önemli, büyük ve güzel işler yapacağına, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, rüya sahibinin bu sayede ideallerine kavuşacağına, en tepkedeki kimse olacağına, bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek gördüyseniz:

  • İş hayatınız veya sağlık başlığı altında incelenebilecek konular, gerekli düzenlemeler yapılarak, size daha çok uyan bir modele kavuşabilir.

Rüyada sevgiliye yemek yedirmek onların güvenini sarsacağına, giden birinin geri döneceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yemek yediğini görmek aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyle yemek yediğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, çok büyük kazançlara sahip olacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye yemek yedirmek duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, küskünlüklerin oluşacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına inanılır.

Rüyada sevgiliye çikolata yedirmek iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına, can sıkıntısının geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, rüya sahibinin de gerek eğitim hayatı için gerekse de iş hayatı için kendisine çok büyük yardımlarda bulunacağına, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments