Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek başarıdan başarıya koşacağına ve üstüne aldığı her işi layığıyla yerine getireceğine, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, elini attığı bütün işlerde çok kazanç elde edeceğine, borçlarından kurtulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işarettir.

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini gördüyseniz:

  • Kendinize olduğu kadar ona da hoşgörülü olun.

Rüyada mezarlıkta yemek yediğini görmek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine delalet eder.

Rüyada başkasına yemek yedirmek eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, güvenliğinden vazgeçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada biriyle yemek yediğini görmek zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine, onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş insana yemek yedirmek işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, şansının döneceğine rivayet eder.

Rüyada çocuğa yemek yedirdiğini görmek vefakar bir insan olunacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, tartışmaların ve sorunların ortasında kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük çocuğa yemek yedirmek bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Rüyada ekmek yemek yedirmek deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına işaret eder.

Rüyada komşuda yemek yediğini görmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments