Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek gördüyseniz:

  • Yaptıklarınızı güzel bir dille anlatarak ya da cilalı şekilde sunarak daha iyi tanımak istediğiniz kişileri etkileyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliye tatlı yedirmek ticaret hayatında ön plana çıkacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine işarettir.

Rüyada biriyle tatlı yediğini görmek gam ve keder çekmeyeceğine, nerede hata yaptığını sorgulayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen birinin tatlı yediğini görmek şansının bir ömür yaver gideceğine, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine tatlı yedirmek rahatsızlıkların şifa bulacağına, haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, önünün açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölünün tatlı yediğini görmek kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına rivayet eder.

Rüyada başkasının tatlı yediğini görmek eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine alamet eder.

Rüyada ayva tatlısı yediğini görmek işlerinde yaşanan sorunların biteceğine, yüzün güleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halka tatlı yediğini görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, dileklerin gerçekleşeceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments