Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye pasta yedirmek

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, variyetini çoğaltacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek gördüyseniz:

  • Kafanızda bazı amaç, hedef veya hayalleriniz olabilir.

Rüyada sevgiliye pasta yedirmek kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada pasta börek yediğini görmek kısa süreli de olsa rahat bir hayat yaşanacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada birine pasta yedirmek mevki kaybına uğrayacağına, strese ve üzüntüye sebep olan durumların ortadan kaldırılacağına, sıkıntı ve üzüntülerini geride bırakacağına alamet eder.

Rüyada çilekli pasta yediğini görmek onlardan gelecek yenilgileri ve zararları daha baştan önleyeceğine, çok daha güçlü biri haline geleceğine, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada kuru pasta yediğini görmek tövbelerin kabul olacağına, elinin bollaşacağına, işlerine bereket geleceğine, önemli ve saygın birinden yardım alacağına işarettir.

Rüyada tatlı pasta yediğini görmek zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin pasta yediğini görmek işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına alamet eder.

Rüyada pasta yedirdiğini görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin gönlünü alacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments