Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye seslenmek

Rüyada sevgiliye seslenmek

Rüyada sevgiliye seslenmek kötü kişilerle karşılaşılacağına, kısmetlerinin kapanacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye seslenmek gördüyseniz:

  • Yapılması gerekenleri gözden geçirmelisiniz.

Rüyada eski sevgiliye seslenmek fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısmetlerinden olacağına, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliye seslenmek yakın bir zamanda ortak olacağı bir işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin seslendiğini duymak avukat veya polislik gibi önemli kamu görevlerinde bulunacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, yakın bir zamanda daha büyük işlere girmek için adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne diye seslenmek hayatı boyunca hiçbir şeyin yoksunluğunu çekmeyeceği gibi her şeyden en az ikişer tanesine sahip olacağına, üçüncü gözünün açılacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına delalettir.

Rüyada ismiyle seslenmek sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada balkondan seslenmek atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine alamet eder.

Rüyada ölen birine seslenmek yanlış hareketleri nedeni ile giderek yalnız kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments