Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin size seslendiğini görmek

Rüyada birinin size seslendiğini görmek

Rüyada birinin size seslendiğini görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, iş ve mekan değiştireceğine, hayatındaki engellerin teker teker ortadan kalkacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, iyi niyetinden uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin size seslendiğini gördüyseniz:

  • Ani hareket kabiliyeti kazandırıyor.

Rüyada birinin size seslendiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine alamet eder.

Rüyada annesine seslenmek bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına, borçlarının ve hastalıklarının çoğalacağına işarettir.

Rüyada çocuğa seslenmek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine delalet eder.

Rüyada ölen birine seslenmek bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, emeklerin boşa gitmeyeceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine işaret eder.

Rüyada sevgiliye seslenmek elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, ettiği zararları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş birine seslenmek aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına yorulur.

Rüyada birine başka isimle seslenmek fırsatların heba edileceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, tatsız durumların yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments