Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan seslenmek

Rüyada balkondan seslenmek

Rüyada balkondan seslenmek zor bir duruma düşüleceğine, alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, doğru adımlar atacağına, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, yaşanan kötü durumların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada balkondan seslenmek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki pozisyonunuzda değişim meydana gelmeye başladığına tanıklık edebilirsiniz.

Rüyada balkondan seslenmek ana baba sözü dinlemeye, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, hayata küseceğine işaret etmektedir.

Rüyada birisine seslenmek çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin seslendiğini duymak kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada pencereden seslenmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, bir sebeple insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşına seslenmek sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş annenin seslendiğini görmek huzurunun da yerine geleceğine, donanımlı kılacağına, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada oğluna seslenmek hoşluk içinde olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, kötü hallerinden kurtularak hayırlı ve güzel hallere geçeceğine inanılır.

Rüyada ölmüş anneye seslenmek onlarla çok iyi vakit geçireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, karlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments