Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kavanozda şeker görmek

Rüyada kavanozda şeker görmek

Rüyada kavanozda şeker görmek endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, hareketli ve hoş günler geçireceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına, hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, bu sorunlardan ötürü neredeyse hastalanacağına ancak yakın bir zaman içinde bu sıkıntılarından kurtulması için Allah’ın çok büyük yardım edeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kavanozda şeker gördüyseniz:

  • Araştırmaya veya öğrenmeye zaman ayırmanız gerekiyor.

Rüyada şeker kavanozu görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozda şeker görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, yeni bir eve sahip olunacağına, evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada kavanozda balık görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına yorulur.

Rüyada kavanoz görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada reçel kavanozu görmek yönetici olacağına, iş hayatında zarar edileceğine, sakin ve dingin günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kavanoz içinde böcek görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, stresinin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kavanozla bal görmek zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, büyük bir kavgaya tutuşacağına, daha çok dünya malı edineceğine ve daha fazla nimete kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kavanoz açmak ihtiyaçların ve eksiklerin giderilemeyeceğine, faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, ticaret ehli kişi olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments