Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dökülmüş şeker görmek

Rüyada dökülmüş şeker görmek

Rüyada dökülmüş şeker görmek kısmetinin açılacağına, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, ona kavuşmak için ettiği duaların kabul olacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına tabir olunur.

Rüyada dökülmüş şeker gördüyseniz:

  • Elinizde iyi kartlar olması onları en iyi şekilde kullanacağınızı garanti edemez, sadece oyunu kolaylaştırabilir.

Rüyada limonlu şeker yemek hayırlı olacak ve mutluluk getirecek izdivaca, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada saplı şeker görmek kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına rivayet eder.

Rüyada toz şeker aldığını görmek rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının daha kolay olacağına delalet eder.

Rüyada büyük şeker yemek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çok üst mevkilere geleceğine, karlı işler alacağına rivayet eder.

Rüyada şekersiz çay içmek kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, bereketin ve verimin olacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine ve yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak fırsatların boşa çıkacağına delalettir.

Rüyada toz şeker satın almak önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, tatsız durumlardan sıyrılamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nikah şekeri yemek hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, ancak rüya sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada şeker hamuru görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments