Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada marketten şeker almak

Rüyada marketten şeker almak

Rüyada marketten şeker almak çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, eğitim hayat ile ilgili olarak bazı adımlar atılacağına, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, bu sayede çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalet eder.

Rüyada marketten şeker almak gördüyseniz:

  • Kendi yararınıza kullanamayacağınız işler için gereğinden fazla zaman veya para harcamamanızda fayda var.

Rüyada marketten şeker almak Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, iyilik yaparak, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada markete çalışmak girdiği her işte etrafındaki kişilere de kazanç sağlayacağına, gelecekte kavuşmak istediği hayata kavuşacağına, malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına yorulur.

Rüyada marketten süt almak kendisini çok rahatsız hissedeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına inanılır.

Rüyada büyük market görmek sözler sarf edeceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada markette alışveriş yapmak başarısının yükseleceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, bunun da işine dört elle sarılmasına vesile olacağına ve kişinin kariyerinin zirvesine yükseleceğine inanılır.

Rüyada marketten et almak hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada marketin yandığını görmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, mal ve mülk sahibi olup refah içinde yaşayacağına, etrafındaki insanlara Allah rızası için çok büyük yardımlarda bulunacağına tabir olunur.

Rüyada markette çalıştığını görmek haram mal yiyip içeceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, işlerinin uzunca bir süre ters gideceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments