Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şeker vermek

Rüyada şeker vermek

Rüyada şeker vermek kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, büyük sıkıntılar yaşanacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, kolay ve zevkli hale geleceğine, dinde olgunlaşacağına delalet eder.

Rüyada şeker vermek gördüyseniz:

  • Hatalı kararlar verebilir yanlış adımlar atabilirsiniz.

Rüyada şeker satın almak aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına alamet eder.

Rüyada ölmüş birine şeker vermek kazancını arttıracağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına işaret eder.

Rüyada toz şeker almak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, her geçen gün başarıların artacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine işaret eder.

Rüyada camide şeker yemek hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, hafifleyeceğine, mutlu olacağına, alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada lokum şekeri yemek hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, karanlık zamanların aydınlanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına işaret eder.

Rüyada pembe pamuk şekeri yemek dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine tabir olunur.

Rüyada birine çay şekeri vermek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, kendisini mutsuz edeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada toz şeker dökmek kolay yollardan kazanç elde ederek, yıpranmadan, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, daha fazla dünya malı sahibi olacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments