Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, büyük başarılar elde edeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, ancak daha sonra verilecek bir karar yüzünden hiç beklenmeyen durumlarla karşılaşılacağına, insanların eskisinden daha çok dikkatlerini çekeceğine, eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek gördüyseniz:

  • Geleceğinizi planlamalısınız.

Rüyada babaya sarılmak öpmek istediği ve hayal ettiği şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, moralin ve keyfin yerine geleceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babaya sarılıp öpmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, şifa bulacağına, çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babaya sarılmak öpmek beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, kalp kırmaya, eline geçen fırsatları çok hızlı bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babaya sarılıp öpmek yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, hayatına daimi olan kazancın, başarının ve mutluluğun geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ölen babaya sarılmak öpmek örnek insan olacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, oğlu evli ise boşanacağına yorulur.

Rüyada babaya sarılıp öpmek hayatından razı geleceğine, ortak edineceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına işarettir.

Rüyada ölmüş babayı öpmek işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments