Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, yaşamının yoluna gireceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek gördüyseniz:

  • Şimdilik küstürülmüş bir tarafın görmezden gelinmesi gerekebilir.

Rüyada arkadaşına sarılıp öpmek çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, eksiklerinin farkına varacağına, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eşine sarılıp öpmek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, rüya sahibinin gözünü yolda bırakan kişilerin geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine sarılmak öpmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına yorulur.

Rüyada sevdiğine sarılıp öpmek maddi açıdan çok kazanç getirecek bir işe girileceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılmak öpmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp öpmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, sıkıntılarının hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölmüş babasına sarılmak öpmek endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada sarılmak el öpmek zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments