Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına, kendi patronu olacağına, ekmeğinin azalmayacağına, büyük sıkıntı ve yaşanılacak acıya, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların, yatırımların ya da kişisel evraklarınızın üzerinden geçmeniz gerekebilir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, kısa sürede evlat sahibi olacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir uzmana başvurulacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, büyük zorluklar geçireceğine, bereketi ve zenginliği bulacağına işaret eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde refah seviyesinin gittikçe yükseleceğine, karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bir takım sorunlarla karşılaşacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak büyük tartışmaların sonlanacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına, yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, şansının açık olacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, ters giden durumların düzeleceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments