Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, asla harama bulaşmayacağına, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına, çalışkanlığı neticesinde kariyerini yükselteceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, onun mutlu olmasına vesile olacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışında gelişen olaylarla ilgili kendinizi üzmemelisiniz.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek hastalıklarının son bulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, enerjisinin ve canlılığının bitmeyeceğine, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak bolluk ve bereket göreceğine, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak birçok insanın işine yarayacak çalışmalara imza atılacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına delalettir.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, zaman zaman kişiyi ezeceğine, eşsiz fırsatlar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak verdiği emeklerin boşa gideceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına, yaşam standartlarının artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments