Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiline sarılıp uyumak

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, rüya sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kalıcı başarıyı yakalayacağına, pek çok olumlu gelişmelere, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile yapılacak bir işte çok iyi bir karar verileceğine, bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına ve bu sebeple kişinin kendisini bir türlü affetmeyeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak gördüyseniz:

  • Duygusal konuları başka bir tarafta tutmak isteyebilirsiniz.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyumak ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çaresiz kalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak sağlıkla ilgili olarak önemli bir sorunla karşı karşıya kalınacağına, borçların sonlandırılacağına, bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılıp uyumak bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, sosyal konumunun değişeceğine, kazancını arttıracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek sermayesinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına, haneye bolluk ve bereket dolacağına, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments