Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, yeni bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak gördüyseniz:

  • Hiç şüphesiz yardım etmekten hoşlanan bir yapınız var.

Rüyada eski sevgiline sarılarak uyumak sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, çok sıkıntılı zamanları kolay bir şekilde atlatacağına, sağlığından ve ağız tadından olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline sarılıp uyumak hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, aile hayatı içinde istenen ve hayali kurulan ne varsa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliye sarılıp uyumak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle sarılıp uyuduğunu görmek bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine inanılır.

Rüyada eski sevgiliyle sarılarak uyumak iş sahibi olunacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, hayırlı ve dürüst bir kişi ile evlilik yoluna girileceğine, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, zor zamanların sona ereceğine ve uzun süre sonra mutlu olunması yolunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılıp uyumak işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye sarılarak uyumak yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, kişinin muradına ereceğine, çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sevgiliyle sarılarak uyumak çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, kazançlı bir adım atılacağına, yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments