Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek

Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek

Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, çok üzücü ve sıkıntı verici olayların gerçekleşeceğine ve maddi zararlara uğranacağına, güzel ve rahat bir hayata kavuşacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada çikolata ikram edildiğini gördüyseniz:

  • Bir kavganın içinde olabilirsiniz.

Rüyada çikolata ikram edildiğini görmek kafasını toparlayacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, rahat bir hayata adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada çikolata yemek ve ikram etmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada birinin size tatlı ikram ettiğini görmek çok günah işleyeceğine, variyetinin her geçen gün artacağına, çok başarılı işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada şeker ikram ettiğini görmek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Rüyada su ikram ettiğini görmek huzur dolu günler geçireceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına delalettir.

Rüyada misafire et ikram etmek işlerinin her geçen gün düzeleceğine, can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına delalettir.

Rüyada süt ikram edildiğini görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına, yeni çalışmalar ortaya konacağına alamet eder.

Rüyada tatlı ikram ettiğini görmek işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments