Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, yaşamının uzun olacağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine inanılır.

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak gördüyseniz:

  • İstikrarsızlık içeren konular, iniş çıkışlı durumlar, anlaşmalar veya düzenlemeler söz konusu olabilir.

Rüyada telefonda eski sevgiliyle konuşmak birçok kişinin dikkatini çekeceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle telefonda konuşmak ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin annesiyle telefonda konuşmak bolluk ve bereket geçireceğine, yanlış bir adım sonrasında sosyal ilişkilerinin bir anda bozulacağına, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine delalet eder.

Rüyada telefonla eski sevgiliyle konuşmak deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, gelirinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgilisiyle telefonda konuşmak borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, eğer sorunlar varsa en kısa zamanda bu sorunların çözüm bulacağına ve hastalık yaşanıyorsa bu hastalığına şifasının Allah tarafından en kısa sürede gönderileceğine, çabalarının boşa çıkacağına işarettir.

Rüyada eski sevgili telefonla konuşmak toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle telefonda konuşmak hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, sonuçtan memnun kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin babasıyla telefonda konuşmak eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine ve bol kısmetli bir kişi olacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments