Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak kalabalık bir aileye sahip olunacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, çok büyük başarılar ve yüklü miktarda para kazanacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, hayır ve bereketin artmasına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Daha fazla soru sorulması gerekiyor olabilir.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanlandığını duymak muradına ereceğine, herhangi zarara uğramayacağına, çekemeyenlerin de çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek üzüntülerin gideceğine, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini nişanlanırken görmek çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına, bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisiyle nişanlanmak sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek kazancının ve zenginliğinin artacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, zararların üst üste geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, hayatının ağzının tadına göre olacağına, dertlerin sonlanacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments