Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, eşler arasında ayrılığa sebep olacak bir olay yaşanacağına, alınan kararların bir türlü istenen şekilde uygulanamayacağına ve azalan kazancın sonunda tamamen biteceğine, maddi olarak kötü bir karara varılacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Belli konularda sorun çıkartmamaya çalışmanızda fayda var.

Rüyada eski sevgilini nişanlı görmek herhangi bir husumet ya da tatsızlık olmadan hayatın devam edeceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek günahtan, ayıptan, fenalıktan, kötülükten, art niyetten, haramdan ve zinadan uzak duracağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine, sonradan da bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olur duruma geleceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle nişanlanacağını görmek dertlerin günden güne artacağına, tatlı yorgunluklar yaşayacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilini nişanlı görmek hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, bol muhabbette olacağına işarettir.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak onu alkışlayacağına, namusu ve onuru ile yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde para kazanacağına, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilinin nişanını görmek aile hayatı ile ilgili çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve rüya sahibinin evlilik yolunda ilerleyeceğine, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, zor günler geçireceğine, ecel terleri dökeceğine ve çok mutsuz olacağına yorulur.

Rüyada sevgiliyle nişanlanmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, işlerin toparlanacağına, elindeki projeleri gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments