Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur sesi duymak

Rüyada yağmur sesi duymak

Rüyada yağmur sesi duymak şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine ve çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, sorunlarını halletmeyi başaracağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine, kasasının ağırlaşacağına delalettir.

Rüyada yağmur sesi duymak gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada yağmur sesi duymak hayata yapacağı başlangıcı en sağlam hale getirmek için aile desteğini de alacağına, evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmurun sesini duymak kendisini ilim ve irfan yoluna adayacağına, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine tabir olunur.

Rüyada yağmur sesini duymak hastalıklarını yeneceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, sağlıkla ilgili bir sorunun başgöstereceğine ve birlikte olunan kişi ile ayrılık yaşanacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada yağmur yağdığını duymak uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, güveninin artacağına işaret eder.

Rüyada yağmurun yağdığını duymak kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulur.

Rüyada kırılma sesi duymak malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına ve büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaplan sesi duymak aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, bu sayede kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine delalet eder.

Rüyada azrailin sesini duymak rüya sahibinin kazancının artacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments