Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezardan ses duymak

Rüyada mezardan ses duymak

Rüyada mezardan ses duymak hane içinde sağlığın da huzurun da yerinde olacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına, kendisine yük olan maddi yükümlülüklerin azalacağına, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, çok büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada mezardan ses duymak gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza uymayan belli başlı başlıkları hayatınızdan çıkartmak isteyebilirsiniz.

Rüyada mezarlıkta ezan sesi duymak işlerin yeni kapılar açacağına, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezardan ses duymak baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ardından yeni bir iş bulunacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta ses duymak başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, ancak bu durumların kısa süre içinde olumlu bir hal alacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine tabir olunur.

Rüyada mezardan sesler duymak illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada mezarlıktan ses duymak aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, işinin gücünün de rast gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada mezarlıktan sesler duymak kendisinin sonuçtan mutlu olacağına, daha sonra yaşadığı bazı şeylerden ötürü pişman olacağına ve gittiği yoldan döneceğine, hastalıklarını yeneceğine alamet etmektedir.

Rüyada tekbir sesini duymak hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının sesini duymak maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments