Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çabalarının boşa çıkacağına, işlerin daha kötüye gideceğine ve aksiliklerin yaşanacağına, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinden itibaren, daha engelleyici, baskı yaratan veya gergin etkiler ön plana çıkabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına, kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, pek çok problemin peş peşe çözüleceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüzük parmağına kına yakmak verimin ve bereketin geleceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, var olan hastalıklarının şifa bulacağına inanılır.

Rüyada parmakda yüzük görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet eder.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevdiğin kızın parmağında yüzük görmek suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, sorunların ve sıkıntıların düzeltileceğine, işlerinde kara geçeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments