Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek zarar verici olaylar yaşanacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına, mutluluğunun ve başarısının bir gün ya da bir an olmayacağına delalettir.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük gördüyseniz:

  • Karlı olmayan iş anlaşmaları veya ufak tefek alışverişler söz konusu olabilir.

Rüyada eski sevgilinin parmağında yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin parmağında yüzük görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kendisini sıkan ve üzen kişilerden uzak duracağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin parmağında yüzük görmek her daim temkinli olacağına, hayatının daha kolay olacağına, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada parmakta taşlı yüzük görmek itibarı yüksek bir yönetici olunacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına delalettir.

Rüyada parmağında altın yüzük görmek elinde bulunan imkânları çok iyi değerlendirip büyük kazançlar elde edeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, yaşanacak olaylardan ötürü çok gereksiz ve kötü insanlar ile muhatap olmasından ve karşı karşıya gelmesinden ötürü çok büyük bir sıkıntıya gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşın parmağında yüzük görmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, kalıcı başarıyı yakalayacağına, sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin parmağında yüzük görmek çalışmalarının beğenileceğine, fikirlerinin de istediği takdiri toplayacağına, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, yaşadığı sorunların teker teker çözüleceğine ve yaptığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına inanılır.

Rüyada arkadaşının parmağında altın yüzük görmek bulunduğu mevkide yükseleceğine, yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments