Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, hep dinç ve genç kalacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, resmi bir kurumda üst bir makama terfi alınacağına, zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, her türlü yaşam isteğinin kolayca karşılanacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalet eder.

Rüyada parmakta söz yüzüğü gördüyseniz:

  • Alışılmadık yatırımlar veya trend fikirler aşırı harcamalardan veya her şeyin aşırısından kaçındığınız sürece karlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada parmakta söz yüzüğü görmek dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, rüya sahibinin sağlığına geri kavuşacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada söz yüzüğü takmak gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bol bol moral depolanacağına, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına işaret etmektedir.

Rüyada gümüş söz yüzüğü takmak zorluklar karşısında göstereceği tutuma ve başka kişilere olan davranışlarına, hakkaniyetine göre değer kazanacağına, ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına alamet eder.

Rüyada siyah söz yüzüğü görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, hayat içinde rahatsız zamanlar geçireceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına işaret eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü takmak diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, yüzünün gülmesi için ihtiyacı olan kısmetlerin karşısına çıkacağına, istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada söz yüzük görmek uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına rivayet eder.

Rüyada söz ve nişan yüzüğü görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına delalettir.

Rüyada eski söz yüzüğünü görmek makam ve kariyer sahibi olunacağına, iş konusunda uzun süren tartışmaların sona ereceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments