Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına, mal ve mülk sahibi olacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hedeflerine yaklaşacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine inanılır.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük gördüyseniz:

  • Kendinizi biranda ilgisiz bir konunun içine çekilmiş bulabilirisiniz.

Rüyada erkeğin parmağında tek taş yüzük görmek uzun zamandan beri yapmak istediği ama bir türlü sermaye bulamadığı bir işi arkadaşlarının yardımcı olması ile yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına,  maddi olarak büyük bir kayıp verileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına delalet eder.

Rüyada parmakta tek taş yüzük görmek uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine delalettir.

Rüyada parmağına tek taş yüzük takmak stres atılacak aktiviteler yapılacağına, duaların kabul göreceğine, olmayı hedeflediği makama da oturacağına yorulur.

Rüyada parmağında tek taş yüzük görmek yardıma muhtaç bir kişiye yardım edileceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, imkânlarını kaybedeceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının parmağında tek taş yüzük görmek sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine, işlerin günden güne daha da artacağına alamet eder.

Rüyada parmağında tek taş görmek kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına yorulmaktadır.

Rüyada tek taş yüzük kaybetmek işlerinin aksayacağına, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, aile üyelerinden veya kişinin kendisi ile ilgili sağlık sorunlarına yönelik haberler alınacağına işarettir.

Rüyada tek taşlı gümüş yüzük görmek maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına, kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments