Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilini nişanlı görmek

Rüyada sevgilini nişanlı görmek

Rüyada sevgilini nişanlı görmek harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, kazancının ve rızkının düşeceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına, elinin de bollaşacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada sevgilini nişanlı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır istediğiniz bir planı veya amacınızı başlatmak üzeresiniz.

Rüyada sevgilisiyle nişanlandığını görmek uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle nişanlandığını görmek rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin nişanlandığını görmek çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine ve mal, mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak refaha erileceğine, uzun yıllardan beri hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, ticaret dünyasında adının yayılacağına işaret eder.

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, yakınlarından duyacağı ağır, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine alamet eder.

Rüyada sevgilisini nişanlı görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments