Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle nişanlanmak

Rüyada sevgiliyle nişanlanmak

Rüyada sevgiliyle nişanlanmak iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, kötü ve zor günler yaşanacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle nişanlanmak gördüyseniz:

  • Duygusal sorunlar işlerinizi yavaşlatabilir veya planlarınızı bozabilir.

Rüyada eski sevgilinin başkasıyla nişanlandığını görmek sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, dost ve akrabalarla paylaşılacağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin nişanlandığını görmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlı görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına işarettir.

Rüyada sevgiliyi nişanlı görmek sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine, rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalettir.

Rüyada nişanlının eski sevgilisini görmek büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, yeni mallara sahip olacağına, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgilisiyle nişanlanmak stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, başarılarının devamının geleceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin başkasıyla nişanlandığını görmek kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına, iş yerinde istediği makama terfi edileceğine, sonu hoş olmayacak bir yolculuğa işaret eder.

Rüyada eski sevgiliyi nişanlısıyla görmek maddi çıkmazların biteceğine, onların başarıları ile övüneceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments