Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, ona dört elle gönülden bağlanacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler tavsiyelerinizi dinleme konusunda gönüllü olsalar da, tavsiyelerinizi yerine getirme konusunda aynı heyecanı duymayabilirler.

Rüyada sevgiliyle nişan yüzüğü takmak eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına işaret eder.

Rüyada nişan yüzüğünü takmak sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, hayallerde değişiklikler olacağına, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına delalet eder.

Rüyada yüzük takmak nişanlanmak rüya sahibinin rahat bir hayata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile arasına kara kedi gireceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlanıp yüzük takmak makamının sarsılmayacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, zor günlerin uzaklaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişan yüzük takmak bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, o kimsenin başının dertte olduğunu öğreneceğine, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Rüyada başkasının nişan yüzüğünü takmak daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada nişanlan yüzüğü takmak mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, iş konusunda da yüzünün gülmeyeceğine işarettir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments