Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisini hamile görmek

Rüyada sevgilisini hamile görmek

Rüyada sevgilisini hamile görmek dertlerin bölüşüleceğine, işlerine olan konsantrasyonunu bozacağı gibi, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, geçim derdine düşmeyeceğine, yokluk nedir bilmeyeceğine ve hiçbir zaman maddi olarak zor durumda kalmayacağına, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, eline büyük fırsatlar geçeceğine, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, bunun şans olacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini hamile gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız olumlu gibi gözüküyor.

Rüyada sevgilisini hamile olarak görmek insanlarla iç içe olacağına, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, yeni iş teklifleri alacağına ya da kendisine başarı, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile olduğunu görmek huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile kalmak işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, zaman içinde daha güzel günler göreceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi hamile olarak görmek bunun da hayatındaki en isabetli karar olacağına, rüya sahibinin gelecekte çok önemli bir işadamı olarak, zengin ve kıskanılan, saygın bir hayat yaşayacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu görmek etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden hamile olduğunu görmek yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgilini hamile görmek sevdiği kişilere karşı duygularını çok daha açık şekilde dile getireceğine, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, yeni planlar yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliden hamile olmak eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, mutluluk dolu bir hayata sahip olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments