Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına ve daha sonara bu kişileri cezalarını çekmeleri için kolluk kuvvetlerine vereceğine, bir sebeple aile hayatında çeşitli tartışmalar ve kavgalar yaşanacağına, sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine, kendisini mutsuz edeceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine inanılır.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek gördüyseniz:

  • Gelir gider dengesini iyi ayarlamakta fayda var.

Rüyada sevgilinin hamile olduğunu öğrenmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, borcunun da hafifleyeceğine, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının hamile olduğunu öğrenmek kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, ağız tadının, keyfinin ve moralinin kaçacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine, herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısının hamile olduğunu öğrenmek kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, zarar getirecek bir işe girileceğine ve bu işte büyük bir sorun yaşanacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada hamile olmadığını öğrenmek uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına yorulur.

Rüyada arkadaşını hamile olduğunu öğrenmek ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir yakınının hamile olduğunu öğrenmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, ayrılık yaşanacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bekar birinin hamile olduğunu öğrenmek kısmetinizin açılacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine tabir olunur.

Rüyada bir kızın hamile olduğunu öğrenmek maddi yükümlülüklerinin azalacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa zamanda sona ereceğine, daha önce hiç tatmadığı mutluluklar tadacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments