Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, işlerini düze çıkarmasında ve ailesi içinde yaşanan tartışmaları sonlandırması konusunda çok büyük yardım edileceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine, işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Sizin için önemli bir adım olsa da, herkes için en iyi olanı yapmalısınız.

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, yetki sahibi olacağına işarettir.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, kendi işinin patronu olunacağına, koyu sohbetler edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, hayatının bir anda renkleneceğine, büyük bir aşk yaşayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, büyük zararlar getireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına alamet eder.

Rüyada başbakanın boynuna sarılmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve kendisini büyük bir üzüntüye karışmış olarak göreceğine yorulur.

Rüyada boynuna yılan sarılmak kendi işinin sahibi olunacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, hastalıklarının azalacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin boynuna sarılmak emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments