Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna sarılıp ağlamak

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak eline geçen fırsatları değerlendirmesi sayesinde çok mutlu olacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, kendisini daha olgunlaşmış ve hem ruhen hem bedenen daha büyümüş hissedeceğine ve kendisini hayır işlerine ve iyiliğe adayacağına, bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, işinin ehli durumuna geleceğine tabir olunur.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, daha bir sevileceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, asla gururundan ödün vermeyeceğine, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşının boynuna sarılmak çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine ve rüyayı gören kişinin çok sıkıntılı ve zor durumlara düşmesine ve kendi kendini yiyip bitirmesine sebep olacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak kazancının düşeceğine ve hane içinde bir darlık yaşanacağına, ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin boynuna sarılmak zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine, yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine delalet eder.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, büyük atılımlar yapılacağına, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments