Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek zinde kalacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, para sıkıntısı çekeceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, işlerinin bozulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine işaret eder.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını gördüyseniz:

  • Aynı çizgide ilerleyerek veya aynı şeyleri tekrarlayarak ilerleme sağlamak veya çözüm üretmek zor olabilir.

Rüyada bebeğin boynuna sarıldığını görmek çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hayattan maksimum düzeyde zevk alınacağına yorulur.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak iyi haberler alınacağına, fakirlerin güleceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada annenin boynuna sarılmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, zor ve sorunlu dönemler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada birinin boynuna sarılmak üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir erkeğin boynuna sarılmak maddi kaynakların daha etkin bir şekilde kullanılacağına, arkasından iyi konuşulacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada yılanın boynuna sarıldığını görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada boynundan sarılmak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin boynuna sarılmak hayatının yoluna girmeye başlayacağına, yanlışlara düşeceğine, nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, mutsuz olacağına, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments