Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boynuna yılan sarılmak

Rüyada boynuna yılan sarılmak

Rüyada boynuna yılan sarılmak atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, maddi açıdan çok büyük gelir kaynağı olacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada boynuna yılan sarılmak gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi çaldırmamaya dikkat edin.

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek rahat şekilde yaşayacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yılanın boynuna sarıldığını görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, problemsiz ve mutlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada boynuna yılan sarılmak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada başbakanın boynuna sarılmak işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, onlar sayesinde borçlarından kurtulacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına yorulur.

Rüyada eşinin boynuna sarılmak kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine delalettir.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, aile hayatında can sıkıcı olayların yaşanacağına, eşler arasına kara kedi gireceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına alamet eder.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uzun boylu birine sarılmak sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, hak yolunu bulacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments