Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak geçim derdine gireceğine, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına alamet eder.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız olaylar sözünüzü tutamamanıza sebep olabilirler.

Rüyada birinin boynuna sarılıp ağlamak kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, sorunlarının çözüleceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak kötü günlerinden kurtulacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına delalet eder.

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, kazancının da eksilmeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına yorulur.

Rüyada boynundan sarılmak zinaya ve yasak olana uzak duracağına, kendine olan güvenini yitireceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına tabir olunur.

Rüyada babanın boynuna sarılmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada erkeğin boynuna sarılmak aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, attığı adımların geleceğini şekillendireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments