Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, emin adımlarla ilerlediği hayatını daha da güzelleştirmek için çevresindeki kimselerle de iş birliği yapacağına, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak gördüyseniz:

  • Bir dost güvende olmanızı sağlayacak onunla çalışmalarda bulunacaksınız.

Rüyada sevgilisinin boynuna sarılmak deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin boynuna sarılmak insanlar arasında iyi anılır olacağına, toplumda sözü geçen ve ağırlığı olan kimse haline geleceğine, kötü hastalıkların iyileşeceğine, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine alamet eder.

Rüyada boynuna sarılıp ağlamak başarısız olacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, sağlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölünün boynuna sarılmak kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine, aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada küs olduğun birinin boynuna sarılmak yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına yorulur.

Rüyada babanın boynuna sarılmak sağlık sorunları yaşanacağına ve arkadaşlar arasına istenmeyen kişilerin gireceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, güzellik ve bereket getirecek başlangıçlar yapacağına inanılır.

Rüyada birinin boynuna sarılmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada boynuna sarılmış yılan görmek şerefe ve izzete, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments